31 Augusti


Hemma är klockan snart 3, här är det lördag morgon och det känns alltid lite konstigt det där med tidsskillnaden... det blir på något sätt så tydligt att jag är på andra sidan jorden! 
Kom nyss hem från en springrunda som inte gick det minsta bra men jag är glad ändå. Jag känner att det här kommer bli ett awesome år!
 
På måndag är det labourday vilket betyder att det inte är någon skola, det ska bli skönt med lite återhämtning. meeeen först åker vi utbytesstudenter och campar!  
Igår var vi på ett footballgame och sedan på något som hette fifthquarter,där vi spelade wiffleball in the dark. 
 
Efter weightlifting, glad tjej med svensk choklad! 
 
Ni får ursäkta för dålig bildkvalité, men jag har inte med min kamera för det mesta så mobilbilder it is.
Kram från ett aldrig (inte hittills iaf) kallare än 30 gradigt kentucky!
 
 
 
 
 

You make me wanna roll my window down


Nu var det ett tag sedan igen... men livet rullar på härborta i en sjukt snabb takt. Dagarna är fortfarande fullspäckade med saker, men jag ska verkligen försöka hålla er uppdaterade lite mer. 
 
Fredagskvällen spendrades i en bowlinghall och vid två tiden somnade jag. I lördags var jag på min första RIKTIGA amerikanska fotbollsmatch, det var riktigt kul att se alla med Indians tröjor och the blue crew som skolans pepclub heter. Vi förlorade dock vilket inte var lika kul, men efteråt åkte vi hem till Livia och grillade s'mores! På dagen på lördagen hjälpte min värdfamilj (och jag) till att renovera en park tillsammans med Kyrkan de går till. Det var tungt för min ömma benmuskler, Coach gooch kör hårt med oss i weightliftingen, men fick nog lite färg av solen iaf! Söndagen spenderades hemma hos Lisas bror, provade spela baseboll och det visade sig att jag inte var helt kass på att få iväg bollen. 
 
Skolveckan har gått galet fort känns som att det var måndag igår och imorgon är det fredag! 
 
 
 
Nu ska jag ut och springa i värmen, uppdaterar snart igen! 
 
 
 

Kentucky


Har inte riktigt haft tid att sätta mig vid en dator och skriva någotnign sedan jag kom till kentucky. Varenda sekund av dagarna har varit fullproppade av saker att göra och när vi väl kommer hem stuper jag i säng. Nu har jag en liten stund över, eller jag borde egentligen ta tag i mitt journalism homework. 
 
Jag trodde att jag skulle vara för nervös för att sova på planet påvägen till Lexington, men redan innan planet hade lyft hade jag somnat. Jag var helt slut efter att ha sagt hejdå till alla på campet och att jag varit uppe i drygt 28 timmar gjorde nog sin del  också. På detroit flygplats mötte jag några andra EF människor som skulle med samma plan som jag, vilket kändes otroligt skönt eftersom jag med stor sannolikhet hade gått vilse annars. Köpte en kaffe som jag lyckades spilla över hela mig, så mycket för att vara fin första gången jag träffade värdfamiljen. 
 
Dagen efter att jag hade kommit dit åkte vi till Tennessee för att träffa en liten del av släkten, efter en del dramatiska upplevelser åkte vi hem. Några dagar flöt förbi, eller rusade är kanske ett bättre ord. Innan det var dags att återigen packa väskan för en roadtrip till drömmarnas stad New York. Anledningen var att hjälpa min värdbror att flytta in. Dagarna där spenderades med shopping, turistande, bärande av väskor, solande och en liten springtur i central park på det! 
 
Ingen idé att berätta alla detaljer för dessa två veckor innan skolan började har nog varit de händelserikaste veckorna i mitt liv! Men det är bra, för då hinner jag inte stanna upp och tänka...
 
 
 
 
Måste verkligen börja med journalism läxan nu , gör ett inlägg senare om de första dagarna i skolan. Med lite fler bilder på det.