The Script


 
 
Blev en riktigt lyckad spontanare, Christin ringde strax efter 6 och sa att The Script spelade på grönan klockan 8. Så jag slängde i mig middag bestående av kvarg och banan och styrde stegen mot bussen. Ångrar inte en sekund att vi åkte dit, sjukt bra var dom! Har insett att jag nästan bara lägger upp bilder från instagram nu för tiden men det får duga hehe.

Meet the Morrisons part I


 
 
Stor tjej, liten dörr
 
Utmattade efter att ha vandrat i timmar i gamla stan
 
 
 Glasspaus!
 

25 juni


Har varit ganska tomt med uppdatering på bloggen ett tag nu. Det är ju sommar (wow big news)  och vädret har varit underbart så det har kommit upp andra saker tror inte att så många har tid att slösa på att läsa bloggar heller.
 
 
Simons värdfamilj har varit här sen i tisdags. Så veckan har varit full av turistande och engelskpratande, det känns skönt att veta att man kan göra sig förstådd bland amerikaner.  Det är lite tråkigt att de åker imorgon för allihopa är verkligen underbara och roliga personer, veckan har gått alldeles för fort. Jag har tagit massa bilder men de ligger fortfarande osorterade på SD-kortet så de kommer upp inom en snar framtid.
 
 
Midsommar firades ute på landet där jag även träffade Hanna och Otto som jag alltid lekte med när jag var liten. Vi har inte träffats på några år så vi satt och pratade länge om allt mellan himmel och jord. Kul att jag hann med det innan jag åker.

Bättre dagar är vår destination


 

If you stand for nothing, you fall for anything


hello people! 
Igår spenderades dagen hemma hos Matilda, aka tildur aka orkanen. Eller vi cyklade dit vid 14 någon gång efter att jag hade tränat/sovit/tittat på awkward. Älskar att man kan cykla överallt nu på sommarhalvåret, mycket bättre än buss. Vi låg i solen och badade i några timmar. Sen åkte jag hem och duschade och fixade mig lite snabbt innan tildur kom och vi åkte in mot stan för en mysig kväll på espresso house med tjejorna.
 
Just nu sitter jag i soffan hela huset luktar kakor och jag har ont i magen...coincidence? I think not! haha fast jag har faktiskt bara ätit en , loovar!
 
Swaaag bild

♥ S O M M A R L O O O V ♥


 
 
 
Även om vi i princip inte har gått i skolan de senaste veckorna så känns det galet skönt med sommarlov! Skolavslutningen var inte så mycket att berätta om, inget speciellt. Dock var det lite sorgligt att säga hej då till allt med tanke på att det dröjer lääänge innan jag kommer tillbaka.
 
 
(snygg outfiten, NOOOT)
 
Igår var det bara en slappdag, hann med en riktigt skön springrunda + styrkepass under dagen. På kvällen tog jag och Lina våra cyklar och trampade oss bort från civilisationen mot Frida där Matilda redan befann. Hade en väldigt mysig/rolig/härlig kväll med dessa tjejor. Kommer få ett riktigt stabilt sixpack om jag skrattar så mycket varje dag som jag gjorde igårkväll.
 
 
 
 

11 juni


  
Hejsan bloggisen!
 
Kom precis hem från Viktors studentmottagning.Blev helt förälskad i lägenheten som det var i, jätte fin med balkong och allt i stan. Avis på alla som tar studenten är jag också men tre år borde väl gå fort, right?
Det var hur som hellst god mat och trevliga människor där, men det bästa var att gå hem i klänning utan att frysa det minsta. Blir så glad varje gång jag inser att det faktiskt är S O M M A R, helt  U N D E R B A R T är det. Mår allra bäst på sommaren. 
 
 
 
Igår var jag hemma hos Alicia och kollade på trassel och pratade, myyys! Efter en nattlig promenad var jag hemma och bestämde mig för att vara en krigare och åka till sista lektionen i ettan nästa morgon, alltså imorse. Så jag och Frida brummade iväg med racerbilen klockan halv åtta imorse. Efter skolan blev det en snabb shopping i sollentuna C.

      

By the way, I'm wearing the smile you gave me


Så himla härligt nu när man äntligen kan säga att det är sommar. Nu är det bara sommarlovet som saknas och det får jag på onsdag. Samtidigt betyder att det är sommar att jag åker snart (!!) Taggad till tusen men samtidigt så nervös att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Men det blir bra, det måste det bli.
 
Glad tjej i solen
 
Gårdagen: På morgonen  sprang jag och även om man inte ska klaga på värmen nu när den äntligen har kommit så blir det så sjukt tungt att springa när det är varmt. Så svettdroppande kom jag hem och duschade och åt frukost. Satte mig en liten stund i solen innan jag begav mig för att möta Elin och åka till stan. Blev en riktigt varm och mysig dag. Gick liite i affärer men ganska snabbt gick vi och köpte en smooothie och satte oss i solen i gamla stan och pratade och tittade på människor.
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men hittar nog på någonting. Fast först väntar det sista plugget för den här terminen på att bli klart.

Varenda dag


 

Sommartider hej hej!