Lexington


Lördagen spenderades ju som sagt i Lexington. Vi kom iväg från vårt hus vid 12 tiden, gjorde ett stopp hos Livia.  Eftersom hon opererade knät i torsdags och inte kommer kunna röra sig från soffan ett par dagar , tänkte vi att det var en bra idé att muntra upp henne med en Frosty från Wendys...hennes favorit!
 
 
Väl i Lexington åkte vi till Champs, där vi :
 
spelade Laser-tag↑ minigolf ↓ och åkte rollerskates. 
 
Efter det åkte vi till lafayettemall där vi spenderade ett par timmar. Fick inte med mig något till homecoming men lite annat slank ner i väskan.
Converse för 25 dollar (159 kr), Mysig stickad tröja, University of Kentucky shorts och efterlängtade springskor
 Awesome bisonburger på Ted's
 
 
 
Igår var det kyrkan som vanligt på morgonen, och lunch på el Camino. Efter det åkte Zack, Andy, Pauline och jag till till fotbollsplanen vi skolan där vi och några till spelade ultimatefrisbee och twoball , men efter några timmar gav vi upp och invaderade ett minilitetglasställe innan det var dags för Youth. Efter Youth åkte vi till fotbollsplanen igen.
 
Allt som allt har det varit en riktigt bra helg!
 
 

MCHS


Några saker som är annorlunda här jämfört med hemma i skolan är:
 • Varje dag klockan 8.20 hörs "Can everyone please stand up for the pledge" från högtalarna och alla ställer sig upp lägger handen på hjärtat och säger
   
   
 • Är du en minut sen kommer du inte in i klassrummet utan att först ha gått till ett "tardytable" och fått en "tardyslip" Du har 6 minuter på dig att ta dig från en class till en annan, alla har passing samtidigt också vilket beyder att det är extremt fullt i korridorerna under dessa minuter och helt tomt under classerna
 • Under en lektion måste du fråga efter ett hallpass om du ska gå på toa
 • Varje prov består av alternativ frågor,  A, B , C or D så du har alltid 25% chans att ha rätt
 • är det en match av något slag på kvällen supportar man teamet genom att klä sig i skoltröjor under dagen (inte alla såklart men många)
 • Pep-rallys
 • Varje dag 3.24 är det dags för the daily announcement, som alltid avlutas med "and remember everyday is good day to be an Indian"

Bilder


snart har det gått två månader sedan jag lämnade Sverige, och det där med att hålla bloggen uppdaterad går ju sådär... men medans jag väntar på att mitt ios7 ska bli uppdaterat tänkte jag passa på att blogga lite.
Idag är det shopping inför homecoming (och livet i allmännhet) som gäller.
 
 
Insåg precis att jag inte har lagt upp några bilder alls nästan så här kommer några iaf! Ingen aning om ifall jag lägger upp dom i rätt ordning eller inte hehe
Times square, NY
 
Ground zero, NY
 
Coney Island, NY
 
Bensinmack någonstans mellan NY och Kentucky, (min gissning är närmare Kentucky med tanke på redneck trucken)
 
Laney and Christians birthday, (Lisas brorsbarn)
 
Värdpappa påväg till Lousville för international fesival
 
Scott, en utev the chinese teachers
 
Louisville , tyska vrädbror och jag, i dryga 40 grader
 
Catillion, Jackson är högst upp till höger
 
ser ut som en marshmallow men sånt är livet
 
Innan ett footballgame på MCHS
 

Lite catch up iaf, måste hitta min hårddisk så att jag kan lägga upp liite fler bilder senare. men nu är det dags för en springtur och sedan shopping!! see ya!