Dag 300


Ska försöka mig på ett svenskt inlägg den här gången, även om det känns konstigt och tillgjort att skriva på svenska. 
 
Det börjar närma sig slutet på det här året, och hur många blogginlägg har jag egentligen gjort ? like ten? Anyway så har jag idag varit borta hemirfån i exakt trehundra dagar, sjukt vad tiden går.
 
Så den här helgen var det prom, något som är en väldigt stort event i lilla Mt Sterling, och då menar jag VÄLDIGT stort. I princip hela stan var och tittade på walk-in. Hur man kommer dit är en riktigt big deal, det var allt från stora traktorer till smart-cars och floats. En announcer säger "Here comes MCHS senior...." och så går man tillsammans med sin date eller en eskort in medans publiken tar kort. Superstelt, och jag var livrädd att jag skulle ramla eller göra något annat fel. Men det gick mot förväntan felfritt. Inne i lokalen hade de dekorerat masssor. Till och med toaletterna var dekorerade, de hade allt man kunde tänka sig behöva där inne också: flats, febreeze, deo, band-aids, cheap clutches etc. Prom var en annorlunda experience, men kände att det inte riktigt var min grej. Men jag hade kul ändå. Och hade man inte kul kunde man alltid trösta sig med mat. De hade frukt, chicken och desserts, hungrig är något man inte behöver vara i USA. 
 
 
 
 
 
 
Efter prom hade man en timme på sig att byta om till comfortable clothers. Klockan ett var det dags för afterprom. det däremot var min grej! Super kul var det, lite kansek för att alla var extremt trötta men ändå. Jag visste inte att det kunde vara så kul att vara i skolan till 5 am. De hade mer mat där haha. Man behöver aldrig gå hungrig i USA. De hade chickenstrips, pizza, bisquits, frukt, chips och snacks, fro-yo from youghurt mountain, smoothies, kaffe, popcorn, sockervadd och massa mer. Sjukt mycket! Dehade också massa games och hoppborgsliknande saker att underhålla sig med. runt 4.30 började de dra namn för priser. Jag vann presentkort och en resväska, inte helt fel. 
 
 
oooupsie skrev det här måndagen efter prom (tror jag) men glömde visst att publicera som vanligt nu är det alltså mer än 300 dagar jag har varit här